1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

CD-ROM Acquisitie voor MKB-bedrijven (incl. boekje)
In veel mkb-bedrijven begint de verkoop met het versturen van een mailing met een verkoopbrief. Opvolging vindt vaak plaats via het nabellen van prospects. Tot slot volgt het schrijven van een offerte voor het binnenhalen van een opdracht en een opdrachtbevestiging bij het binnenhalen van de order. Deze onderdelen vragen één en dezelfde commerciële benadering om dat ene doel te halen.

Deze CD-ROM bevat de volgende onderdelen:

- De tool Verkoopbrief schrijven (Verkoopbrief, antwoordkaart en mailingplan)

- De tool Belscript schrijven (inclusief tool voor bepalen belscore)

- De tool Offerte schrijven

Een verzameling Checklists, Stappenplannen en Adviezen met praktische aandacht voor het hele verkooptraject in de vorm van vele tips, adviezen en inspirerende voorbeelden.

Business via Internet

Tevens beschikt u via deze CD-ROM over checklists, stappenplannen en veel praktische informatie met betrekking tot het genereren van business via Internet.

Voor wie bedoeld?

Deze CD-ROM is bedoeld voor ondernemers uit het MKB, verkopers, telemarketeers, salesmedewerkers, accountmanagers en verder allen die verkopen als dagelijkse activiteit hebben.

Hoe werkt deze CD-ROM?

Alle tools en modellen staan op Internet. Via deze CD-ROM krijgt u toegang en kunt u de beschikbare software gebruiken. Uw resultaten (verkoopbrief, belscript en offerte) kunt u zowel opslaan op uw eigen pc als centraal op de tegen misbruik door derden beveiligde server. Zodat u later hiervan weer direct gebruik kunt maken!

Prijs 89.00

 

Orders en Opdrachten binnenhalenCommerciŽle Tools voor meer Omzet (Zowel Off line als Online)

Helpt u dagelijks met Verkooptools, Verkoopmodellen, Checklists en Stappenplannen op het gebied van Marketing & Sales. Lees meer > ...