1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Software Belscript schrijven
Voor wie is deze Software bedoeld?
Deze Software is bedoeld voor iedereen die zelf een goed belscript wil schrijven voor de telefonische verkoop. Zoals telefonische verkopers, telemarketeers, verkopers, adviseurs, accountmanagers en ondernemers uit het MKB.


Wat kan ik met deze Software?
Met deze Software maakt u in zeven stappen een professioneel belscript. Het door u geschreven belscript kunt u opslaan in een aparte database onder een specifieke naam (per product of dienst). Zodat u dit script later nog een keer kunt bewerken en hergebruiken.


U kunt met deze software ook de score van uw telemarketing bijhouden. Zodat u altijd weet wat het rendement is van uw belactie.

Wat heb ik aan deze Software?
Allereerst helpt deze Software u met een goede commerciële voorbereiding op uw telefonische verkoop.
Verder helpt deze Software u stap voor stap om een professioneel belscript te schrijven dat beantwoordt aan de professionele eisen van een telemarketingscript. U krijgt per stap nuttige aanwijzingen en praktische voorbeelden. Tot slot kunt u met deze Software uiterst gemakkelijk uw scoreresultaat bijhouden. Zodat u altijd het rendement van uw belwerk kunt bepalen.

Een aantal inspirerende voorbeelden van belscripts voor verschillende producten maakt deze Software compleet.

Eenmaal geschreven belscripts kunnen u en uw collega’s vanuit een database later weer gemakkelijk raadplegen.

Hoe te gebruiken?
U kunt met deze Software zowel werken op een stand-alone pc als via een netwerk. Werkt u op een netwerk dan kunt u samen met uw collega's gelijktijdig dit programma gebruiken en werken met een centraal bestand waarin alle in het verleden geschreven belscripts zijn opgeslagen.


Tips en adviezen
Deze Software bevat praktische informatie, tips, adviezen en inspirerende voorbeelden voor het schrijven van een goed telemarketingscript.


Inhoud
van het onderdeel ‘Informatie over Telemarketing’:


Inleiding
Toepassingen van telemarketing
Voorafgaand aan telemarketing
1.1 Doelstellingen van het telefoongesprek
1.2 Structuur van het telefoongesprek

De praktijk
2.1 Zorg voor een effectieve gespreksstructuur
2.2 Hoe maakt u een goed telefoonscript?
2.3 Telefonisch een bezoekafspraak maken

Adviezen
3.1 Strategische adviezen voor uw telefoongesprek
3.2 Effectief reageren op tegenvragen
3.3 Effectief reageren op negatieve reacties en bezwaren

Rendement
4.1 Rendement van telemarketing
4.2 Vergroot uw kans op een goed resultaat

Hoe werkt deze Software?

Starten

U kunt als gebruiker eerst de Informatie over Telemarketing bestuderen maar ook direct met het schrijven van uw telemarketingscript aan de slag gaan.

Stap 1
Bij de eerste stap geeft u een naam aan het door u te schrijven telemarketingscript en voorziet u uw script van een auteursnaam en een datum. U opent hiervoor een invulscherm waarbij u een nieuw belscript kunt aanmaken of een bestaand script kunt selecteren voor bewerking.

Stap 2 t/m 6
Vervolgens gaat u aan de slag met het schrijven van het telemarketingscript. De software leidt u als gebruiker vervolgens in vijf stappen door het proces van het schrijven van een professioneel script. Belangrijke onderdelen die aan de orde komen, zijn het formuleren van een goede gespreksopening, de acceptatie van uw aanbod, het stellen van de juiste vragen voor een passende aanbieding, het bepalen van de klantvoordelen op basis van de gegeven antwoorden, het formuleren van uw aanbod en een correcte afsluiting van het telefoongesprek.

Per stap vraagt de software u als gebruiker bepaalde tekst zelf in te typen. Bij behoefte aan meer uitleg en toelichting is per stap een duidelijke toelichting beschikbaar naast vele sprekende voorbeelden.

Het vervolg
Tot slot volgt stap 7. Na de zesde stap klikt de gebruiker op de knop 'Maak Telemarketingscript'. De Software start dan automatisch het tekstverwerkingsprogramma 'Word' op waarna alle door u ingevoerde tekst uit de verschillende stappen wordt gebundeld en als een compleet professioneel telemarketingscript op uw scherm verschijnt. Uw script kunt u uitprinten en direct gebruiken voor uw telemarketingactie.

Prijs 49.00

 

Orders en Opdrachten binnenhalenCommerciŽle Tools voor meer Omzet (Zowel Off line als Online)

Helpt u dagelijks met Verkooptools, Verkoopmodellen, Checklists en Stappenplannen op het gebied van Marketing & Sales. Lees meer > ...