1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Software Bruto Loonberekening voor Oproepkrachten
Met het softwareprogramma Brutoloonberekening voor Oproepkrachten kunt u per oproepkracht op maandbasis het aantal gewerkte uren bijhouden. Het programma rekent vervolgens op basis van het door u ingevoerde bruto uurloon en eventuele toeslagen het Bruto Maandloon uit.

Het brutomaandloon van oproepkrachten hangt in de praktijk vaak samen met het aantal gewerkte uren en het tijdstip waarop is gewerkt. Werken in het weekeind betaalt bijvoorbeeld vaak beter dan werken op een doordeweekse dag.

Het vaststellen van het brutomaandloon is daarom een tijdrovende zaak met kans op fouten. Dit  handige stukje software rekent voor u in een handomdraai het juiste brutomaandloon uit. U slaat het resultaat op per oproepkracht.

Een voorbeeld
Stel u heeft een horecabedrijf en uw oproepkrachten verdienen in het weekeind op zaterdag 125% van het normale bruto uurloon en op zondag 135%.

Dit variabele uurloon kunt u met de software instellen door allereerst het bruto uurloon in te voeren (100%). Werkt een werknemer uitsluitend door de week, dan berekent het programma het normale bruto uurloon. Werkt uw werknemer ook in het weekeind dan wordt voor de weekeinduren een bruto uurloon van 125% berekend voor de zaterdag en 135% voor de zondag.


Wat krijgt u met deze software?
Met deze software krijgt u:
- Een overzicht van gewerkte uren per dag op basis van begintijd en eindtijd
- Een gedetailleerde brutoloonberekening op maandbasis waarbij u zelf de toeslagen op basis van een percentage van het brutouurloon kunt instellen.

Berekende  aantallen gewerkte uren per tijdstip en brutoloon per maand bewaart u op naam van de oproepkracht die het betreft. Op deze manier kunt u bij het invoeren van gewerkte uren en het maken van loonberekeningen snel de juiste oproepkracht in de software terugvinden.

De voordelen van deze software

Met deze software bespaart u veel tijd terwijl u het risico op rekenfouten met alle gevolgen van dien zo klein mogelijk maakt. Met deze software krijgt u grip op de loonberekening voor uw oproepkracht.

Klik hier voor een demo

Prijs van deze software:

Prijs 59.00

 

Orders en Opdrachten binnenhalenCommerciŽle Tools voor meer Omzet (Zowel Off line als Online)

Helpt u dagelijks met Verkooptools, Verkoopmodellen, Checklists en Stappenplannen op het gebied van Marketing & Sales. Lees meer > ...