1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Software Verkoopbrief schrijven
Voor wie is deze Software bedoeld?
Deze Software is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de marketing en verkoop en een professionele mailing wil versturen. Zoals verkopers, medewerkers sales, accountmanagers en ondernemers uit het MKB.

Wat kan ik met deze Software?

Met deze professionele Software maakt u in zeven stappen een professioneel mailingplan, een scorende verkoopbrief met de bijbehorende tekst voor een duidelijke antwoordkaart. De door u gemaakte verkoopbrieven slaat u op in een aparte database om ze later gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en hergebruiken.

Wat heb ik aan deze Software?

Allereerst maakt u met deze Software een eigen mailbestand aan dat u nodig hebt om uw mailing (verkoopbrief plus eventueel een antwoordkaart en bijlage) te kunnen versturen.


Vervolgens neemt deze Software het voortouw om stap voor stap met u de onderdelen voor de verkoopbrief door te nemen. Als u alle aanwijzingen opvolgt en uw teksten per onderdeel hebt ingetypt, verschijnt na stap 7 in WORD een complete tekst voor uw verkoopbrief op uw scherm. Hetzelfde geldt voor de tekst van de antwoordkaart die u vervolgens direct aan uw vormgever/drukker voor opmaak en druk kunt overhandigen.


Met een apart model voor een mailingplan doorloopt u alle fasen van een mailingactie en kunt u uw specifieke bedrijfsgegevens invullen.


Een aantal inspirerende voorbeelden van professionele verkoopbrieven uit verschillende branches maken deze Software compleet.

Hoe te gebruiken?

U kunt met deze Software zowel werken op een stand-alone pc als via een netwerk. Werkt u op een netwerk dan kunt u samen met uw collega's gelijktijdig dit programma gebruiken en werken met een centraal bestand waarin alle in het verleden verstuurde verkoopbrieven en teksten voor antwoordkaarten zijn opgeslagen.


Tips en adviezen
Deze Software bevat praktische informatie, tips, adviezen en inspirerende voorbeelden. U leest bijvoorbeeld over het schrijven van een pakkende koptekst en een goede afsluiting van uw verkoopbrief.

- Wat zijn belangrijkste onderdelen van een professionele verkoopbrief?

- Hoe schrijft u een goede koptekst?
- Wat zet u in de bodytekst?
- Waarop moet u letten bij het schrijven zelf (schrijftips)?
- Waarop moet u letten bij het afsluiten van uw verkoopbrief?

Hoe werkt deze Software?
Starten U kunt daarna direct aan de slag met het schrijven van uw verkoopbrief en de tekst voor uw antwoordkaart.


Hebt u de behoefte om uw mailing systematisch voor te bereiden en uit te voeren dan kunt u eerst aan de hand van een modelplan een mailingplan maken. Hiervoor is een speciaal model beschikbaar op de Software.


Het is ook mogelijk om eerst een aantal voorbeelden te bekijken (in PDF) afkomstig uit verschillende branches alvorens zelf aan de slag te gaan.


Stap 1

Bij de eerste stap maakt u eerst het adressenbestand aan waarnaar u uw mailing wilt versturen. U kunt hier uw eigen adresgegevens van uw klanten, relaties en prospects inbrengen.

Stap 2 t/m 7

Vervolgens gaat u aan de slag met het schrijven van de verkoopbrief zelf. U opent hiervoor een invulscherm waarbij u een nieuwe verkoopbrief kunt aanmaken of een bestaande verkoopbrief kunt selecteren voor bewerking.

De software leidt u als gebruiker vervolgens in zeven stappen door het proces van het schrijven van een commercieel sterke verkoopbrief.


Onderdelen die aan de orde komen zijn het formuleren van een pakkende kopregel, het schrijven van een pakkende aanhef en openingszin, het formuleren van uw centrale boodschap (omschrijving aanbod, verkoopargumenten, aangeven wat de lezer moet doen en bij wie hij of zij terecht kan).


Tot slot komt de afsluiting van de brief en de P.S. (Post Scriptum) aan de orde.


Per stap vraagt de Software de gebruiker bepaalde tekst zelf in te typen. Bij behoefte aan meer toelichting is per stap een duidelijke toelichting beschikbaar naast goede voorbeelden.


Het vervolg

Na de zevende stap klikt de gebruiker op de knop 'Maak verkoopbrief' en ‘Maak tekst antwoordkaart’. De Software start dan automatisch het tekstverwerkingsprogramma 'Word' op waarna alle door u ingevoerde tekst uit de verschillende stappen wordt gebundeld en als een complete verkoopbrief en antwoordkaart op uw scherm verschijnt.

U hoeft het resultaat dan alleen nog maar op te maken volgens de eisen van uw eigen huisstijl waarna u uw mailing gepersonaliseerd kunt versturen via de post.

Prijs 49.00 tijdelijk voor: 49.00

 

Orders en Opdrachten binnenhalenCommerciŽle Tools voor meer Omzet (Zowel Off line als Online)

Helpt u dagelijks met Verkooptools, Verkoopmodellen, Checklists en Stappenplannen op het gebied van Marketing & Sales. Lees meer > ...